Удружење новинара Србије са својим огранком Друштвом новинара Војводине (УНС и ДНВ) позива новинаре на радионицу – Улога медија у извештавању о превенцији болести зависности“ која ће бити одржана у петак, 25. октобра с почетком у 12 сати у издавачкој кући „Прометеј“ (Светозара Милетића 16) у НовомУдружење новинара Србије са својим огранком Друштвом новинара Војводине (УНС и ДНВ) позива новинаре на радионицу ,,Улога медија у извештавању о превенцији болести зависности“ која ће бити одржана у петак, 25. октобра с почетком у 12 сати у издавачкој кући „Прометеј“ (Светозара Милетића 16) у Новом Саду.

Осим новинара, радионици могу присуствовати и заинтересована јавност.

Предавачи ће на радионици говорити о превенцији болести зависности, попут наркоманије, као и о начинама извештавања и приступа овој теми. Говориће се и о примерима добре и лоше праксе извештавања о болестима зависности.

На радионици ће говорити новинарка и презентерка Тања Грубача и представник Специјалне болнице за болести зависности „Вита“ из Новог Сада.

___________________________________________________________________

Радионице су део пројекта ,,Превенција у медијима – улога медија у извештавању о превенцији болести зависности и заштити у кризним ситуацијама“ који је подржао Покрајински секретаријат за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама. Ставови изнети у пројекту нужно не изражавају ставове секретаријата.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *